Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μπουκάγιο Σακά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Αγγλία και να κατακτά βραβεία.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μπουκάγιο Σακά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Αγγλία και να κατακτά βραβεία.

Ο πλάγιος επιθετικός της Αρσεναλ, έχει ήδη αναδειχθεί ως ο καλύτερος νεαρός παίκτης στην Premier League μετά την εξαιρετική του σεζόν με τους «κανονιέρηδες» (28 συμμετοχές, 11 γκολ), παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου Αγγλου παίκτη στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 22χρονος άσος, κατέκτησε το αντίστοιχο βραβείο και για την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Φέτος, δε, ο Μπουκάγιο Σακά έχει αρχίσει την χρονιά το ίδιο εντυπωσιακά με δύο γκολ και μία ασίστ, σε τέσσερις αναμετρήσεις με την φανέλα της Αρσεναλ.

Not bad για έναν τόσο νέο ποδοσφαιριστή, θα έλεγε κανείς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!