Ξεκινάνε σήμερα τα προημιτελικά του US Open με τον αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Φριτζ να μονοπωλεί το σημερινό ενδιαφέρον (21:00).

Στη τελική ευθεία μπαίνει το US Open τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Με την ολοκλήρωση του τέταρτου γύρου της διοργάνωσης τα ζευγάρια και το πρόγραμμα έγιναν γνωστά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στους άνδρες έχουμε προημιτελικούς με τεράστιο ενδιαφέρον. Αλκαράθ και Τζόκοβιτς είναι τα φαβορί για να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και όλοι περιμένουν έναν μεγάλο τελικό.

Στις γυναίκες είναι πιο αμφίρροπο και κατά πάσα πιθανότητα μετά το τέλος του US Open η Αρίνα Σαμπαλένκα θα γίνει το Ν1 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στους άνδρες

Κάρλος Αλκαράθ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Ντανίλ Μεντβέντεφ – Αντρέι Ρούμπλεφ
Φράνσις Τιεφό – Μπεν Σέλτον
Νόβακ Τζόκοβιτς – Τέιλορ Φριτζ

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στις γυναίκες

Γέλενα Οσταπένκο – Κόκο Γκοφ
Σοράνα Κριστέα – Καρολίνα Μούχοβα
Μαρκέτα Βοντρούσοβα – Μάντισον Κις
Κίνγουεν Ζενγκ – Αρίνα Σαμπαλένκα

Το πρόγραμμα της Τρίτης (05/09)

19:00 Γέλενα Οσταπένκο – Κόκο Γκοφ Eurosport 1HD
21:00 Τέιλορ Φριτζ – Νόβακ Τζόκοβιτς Eurosport 1HD
02:00 Σοράνα Κριστέα – Καρολίνα Μούχοβα Eurosport 1HD
04:00 Φράνσις Τιάφο – Μπεν Σέλτον Eurosport 1HD

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (06/09)

Κάρλος Αλκαράθ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Ντανίλ Μεντβέντεφ – Αντρέι Ρούμπλεφ
Μαρκέτα Βοντρούσοβα – Μάντισον Κις
Κίνγουεν Ζενγκ – Αρίνα Σαμπαλένκα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!