Ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ανέφερε πως ο Φέργκιουσον μπορεί να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιβαν Φέργκιουσον, η Μπράιτον νίκησε με 3-1 τη Νιούκαστλ στο «Amex Stadium», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League. Ντε Τσέρμπι

Η πρώτη αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League εξουδετέρωσε με την εξαιρετική αμυντική της λειτουργία τα ατού των «ανθρακωρύχων» και ο Ιρλανδός επιθετικός πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τεχνικός των «γλάρων», Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό στράικερ:

«Είμαι υπερήφανος για αυτόν και τα γκολ που πέτυχε. Είναι καταπληκτικός παίκτης και ένας άνθρωπος με εντυπωσιακή ωριμότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πιστεύω πως ο Ιβαν έχει τις δυνατότητες να γίνει τα επόμενα χρόνια ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!