Άντονι: Η απάντηση για τις κατηγορίες κακοποίησης της συντρόφου του - Η ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα νέο σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει, με την εξωγηπεδική συμπεριφορά ποδοσφαιριστή της, καθώς μετά την υπόθεση του Μέϊσον Γκρίνγουντ, ήλθε στο προσκήνιο η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Άντονι για άσκηση βίας.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, φέρεται να συμπεριφέρθηκε πολύ βίαια στην πρώην κοπέλα του, DJ και influencer, Γκαμπριέλα Καβαλίν. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται πληροφορίες για αυτό το θέμα, αλλά αυτήν την φορά, έχουν διαρρεύσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Ο «θόρυβος» που έχει δημιουργηθεί, προκάλεσε και τον αποκλεισμό του Άντονι από την εθνική Βραζιλίας, παρά την αρχική κλήση του. Μάλιστα, οι διοικούντες την ομοσπονδία, αναμένεται να επιληφθούν του θέματος άμεσα, σε σχετική συνεδρίαση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την πλευρά του, ο Άντονι τοποθετήθηκε δημοσίως μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram:

«Από σεβασμό προς τους θαυμαστές μου, τους φίλους και την οικογένειά μου, αισθάνομαι υποχρεωμένος να μιλήσω δημόσια για τις ψευδείς κατηγορίες εναντίον μου. Από την αρχή αντιμετώπισα το θέμα με σοβαρότητα και σεβασμό, παρέχοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις στις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομική έρευνα υπόκειται σε δικαστικό απόρρητο και ως εκ τούτου δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω το περιεχόμενό της.

»Ωστόσο, μπορώ ήρεμα να πω ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν ήδη προσκομιστεί και τα άλλα στοιχεία που θα προσκομιστούν αποδεικνύουν ότι είμαι αθώος για τις κατηγορίες. Η σχέση μου με τη Γκαμπριέλα ήταν ταραχώδης, με λεκτικές προσβολές και από τις δύο πλευρές, αλλά ποτέ δεν προχώρησα σε σωματική επίθεση.

»Κάθε στιγμή, είτε σε κατάθεση είτε σε συνέντευξη, παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή των κατηγοριών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαψεύδω κατηγορηματικά τις κατηγορίες και σας ενημερώνω ότι παραμένω στη διάθεση των αρχών της Βραζιλίας για να διευκρινίσω οτιδήποτε είναι απαραίτητο. Ελπίζω ότι οι συνεχιζόμενες έρευνες της αστυνομίας θα αποδείξουν την αλήθεια για την αθωότητά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!