Άντονι: Ερευνάται για κακοποίηση πρώην συντρόφου του ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Κόπηκε» από την Εθνική Βραζιλίας.

Η Βραζιλία έθεσε εκτός ομάδας τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντονι, μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι ο 23χρονος αποσύρθηκε από την ομάδα μετά από “γεγονότα που έγιναν γνωστά” και τα οποία “πρέπει να διερευνηθούν”.

Το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο UOL δημοσίευσε τη Δευτέρα τους ισχυρισμούς της πρώην συντρόφου του Άντονι.

Η αστυνομία στο Σάο Πάολο και στο Μάντσεστερ ερευνά τους ισχυρισμούς, τους οποίους ο παίκτης έχει αρνηθεί.

«Μπορώ να δηλώσω με ηρεμία ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ότι τα στοιχεία που έχουν ήδη προσκομιστεί και τα άλλα στοιχεία που θα προσκομιστούν αποδεικνύουν ότι είμαι αθώος για τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν», ανέφερε ο Άντονι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πιστεύω ότι οι συνεχιζόμενες αστυνομικές έρευνες θα καταδείξουν την αλήθεια για την αθωότητά μου».

Ο Άντονι κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην πρώην φίλη του Gabriela Cavallin «με ένα χτύπημα στο κεφάλι» σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ στις 15 Ιανουαρίου, αφήνοντάς την με κομμένο κεφάλι που χρειάστηκε θεραπεία από γιατρό.

Ισχυρίζεται επίσης ότι δέχτηκε γροθιά στο στήθος, προκαλώντας ζημιά σε ένα εμφύτευμα στήθους σιλικόνης, το οποίο χρειάστηκε διορθωτική χειρουργική επέμβαση.

Ο Άντονι πρόσθεσε στη δήλωσή του τη Δευτέρα ότι η σχέση του με την πρώην σύντροφό του ήταν «ταραχώδης», αλλά επέμεινε ότι «δεν διέπραξε ποτέ σωματική επίθεση».

Τον Ιούνιο εξέδωσε επίσης μια δήλωση στην οποία ανέφερε ότι κατηγορήθηκε ψευδώς από την πρώην φίλη του για ενδοοικογενειακή βία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!