Ο Κάρλος Αλκαράθ φτάνει για τρίτη διαδοδική χρονιά στην φάση των «8» σε ηλικία κάτων των 21 ετών, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αντρέ Αγκασι.

Ο Κάρλος Αλκαράθ έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να πάρει την «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ επί του Ματέο Αρνάλντι και ταυτόχρονα το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του US Open, στο οποίο φιλοδοξεί να κάνει το back to back για πρώτη φορά μετά το 2008, όταν τότε ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε το 2Χ2 στη Νέα Υόρκη.

Ο Ισπανός κάτοχος του τίτλου μετρά, πλέον, 15 νίκες και μόλις μία ήττα στη Νέα Υόρκη. Χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 2 ώρες αγώνα (1:59΄΄) για να κάμψει την αντίσταση του Ιταλού και να γίνει ο δεύτερος τενίστας στην Open Era εποχή (από το 1968) που φτάνει για τρίτη διαδοδική χρονιά στην φάση των «8» σε ηλικία κάτων των 21 ετών, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αντρέ Αγκασι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 22χρονος Αρνάλντι πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει άλλη μία υπέρβαση. Έφτασε στον 4ο γύρο ενός major τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Στον επόμενο γύρο ο Αλκαράθ θα τεθεί αντιμέτωπος με το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στον Γιανίκ Σίνερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!