Η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αποκτήσει  τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Με τη μεταγραφική περίοδο στη Σαουδική Αραβία να ολοκληρώνεται την Πέμπτη (7/9), η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να αποκτήσει  τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς -σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο- ο σαουδαραβικός σύλλογος επέστρεψε στην υπόθεση.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας με μια πρόταση που υπολογίζεται στα 250 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά, η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ συνίσταται σε ένα σταθερό ποσό 200 εκατ. ευρώ, στο οποίο μπορούν να προστεθούν 50 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μπόνους.

Σε περίπτωση αποχώρησής του ο Αιγύπτιος θα μπορούσε, ανάλογα με τα μπόνους, να γίνει ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον Νεϊμάρ που αγοράστηκε για 222 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2017.

Πάντως, ακόμη και μ΄ αυτό το κολοσσιαίο ποσό στο τραπέζι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι «Κόκκινοι» θα συναινέσουν για να παραχωρηθεί το επιθετικό αστέρι τους ενώ η μεταγραφική περίοδο έχει ολοκληρωθεί στην Αγγλία.

Άλλωστε, μόλις το περασμένο Σάββατο ο Γιούργκεν Κλοπ είχε εμφανιστεί σίγουρος για το μέλλον του «Φαραώ», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Άστον Βίλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!