Ούτε Νάπολι, ούτε Premier League ή Bundesliga αλλά στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ούτε Νάπολι, ούτε Premier League ή Bundesliga αλλά στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ο Ολυμπιακός κατέληξε σε συμφωνία με τον σερβικό σύλλογο, με τον οποίο διατηρεί παραδοσιακά άριστες σχέσεις και ο Νοτιοκορεάτης μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας, έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η προσπάθεια του Ασιάτη διεθνή να παραμείνει στον πειραϊκό σύλλογο δεν βρήκε ανταπόκριση από την πλευρά του Ολυμπιακού, η διοίκηση του οποίου αρχικά εξοργίστηκε και στη συνέχεια «πάγωσε» λόγω των χειρισμών του ποδοσφαιριστή, που μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με την Γκενκ στο Europa League αρνήθηκε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του ισχυριζόμενος ότι ήταν ελεύθερος, ενώ δεσμευόταν με συμβόλαιο.

Ο Χουάνγκ κατάλαβε κάποια στιγμή το σφάλμα του και, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε προσπάθεια επαναπροσέγγισης τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να επιστρέψει, ωστόσο ο σύλλογος είχε ήδη πάρει την απόφασή του…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!