18 χρόνια μετά επιστρέφει ο Σέρχιο Ράμος στη Σεβίλλη και η ομάδα της Ανδαλουσίας ετοίμασε ένα συγκινητικό βίντεο που μεταξύ άλλων διακρίνεται και η πρώτη φανέλα του Ισπανού αμυντικού.

18 χρόνια μετά ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε στη Σεβίλλη. Εκεί που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, στη γενέτειρά του. Αρνήθηκε προτάσεις από τη Γαλατά και από την Αραβία για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο κύκλος του Σέρχιο Ράμος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως όλα δείχνουν θα κλείσει όπως ξεκίνησε. Στη Σεβίλλη. Εκεί που έγινε γνωστός μέχρι να έρθει η Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία έμεινε 16 χρόνια. Το γεγονός ότι αρνήθηκε υπέρογκα συμβόλαια σε Τουρκία και Αραβία, τα λέει όλα.

Φτάνοντας στην Ανδαλουσία σήμερα είπε ότι επιστρέφει στη πόλη του. Για τον πατέρα του, τον παππού του και τον Αντόνιο Πουέρτα.

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε τον Ισπανό αμυντικό μέσα από ένα εκπληκτικό βίντεο που στο οποίο μεταξύ άλλων διακρίνεται και η πρώτη του φανέλα που φορούσε με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

«Γειά σας φίλοι της Σεβίλης. Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα για μένα, πολύ συγκινητική. Τελικά επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα νιώσω τη φανέλα της Σεβίλλης και θα έχω αυτό το έμβλημα στο στήθος μου ξανά.

Πέρασαν 18 χρόνια από τότε που έφυγα, θεωρώ ότι έκανα κάποια λάθη και θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να απολογηθώ και ζητήσω συγχώρεση από κάθε οπαδό της Σεβίλλης που προσβλήθηκε από πράγματα και χειρονομίες που έχω κάνει» τόνισε ο Ράμος:

«Πιστεύω ότι είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα, ότι είμαστε όλοι η ίδια οικογένεια. Απλά θέλω να σας πω ότι είμαι απλά ακόμα ένας παίκτης που είναι εδώ για συνεισφέρει.

Είμαι εδώ για να πιέσω προς την ίδια κατεύθυνση. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά το έμβλημα της Σεβίλλης στο στήθος, να βγω στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” και να σας δω όλους».

https://twitter.com/SevillaFC/status/1698720150814597302

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!