Μετά τη συμφωνία με τον Γιόβετιτς για την επίθεση, οι «ερυθρόλευκοι» φέρνουν πίσω στην Ελλάδα τον Ντάνιελ Ποντένσε!

Εκτός από την επικείμενη μεταγραφή του Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/9) για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν άλλη μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση, φτάνοντας σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο 27χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θα φορέσει ξανά τη φανέλα των Πειραιωτών μετά από 2,5 χρόνια, με τον Ολυμπιακό να προχωράει αθόρυβα κι αποτελεσματικά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη που ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τη μεσοεπιθετική γραμμή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τη Γουλβς οδήγησαν σε συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας (4/9) για τον μονοετή δανεισμό του Πορτογάλου άσου και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι, με τον Ποντένσε να επιστρέφει στο «λιμάνι» μετά τον Ιανουάριο του 2021.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν αγώνα δρόμου και δίνουν μάχη με το χρόνο, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά ζητήματα και να προλάβουν να δηλώσουν τον Ποντένσε στην ευρωπαϊκή λίστα τους για τα ματς του Europa League, με την προθεσμία να εκπνέει απόψε στη 01:00.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!