Ο Μπόρισα Σίμανιτς αποχώρησε από το υπόλοιπο Μουντομπάσκετ, ο οποίος φέρεται να έχασε έναν νεφρό στο ματς με το Νότιο Σουδάν.

Η Σερβία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023, αλλά θα συνεχίσει χωρίς τον πάουερ φόργουορντ, Μπόρισα Σίμανιτς για το υπόλοιπο του τουρνουά, ο οποίος φέρεται να έχασε έναν νεφρό, σύμφωνα με την Telegraf.

Ο Σίμανιτς τραυματίσθηκε μετά από ένα χτύπημα από τον αγκώνα του Νούνο Άμοτ κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Νότιο Σουδάν την περασμένη Τετάρτη. Ο Σέρβος άσος, ο οποίος έπαιξε λίγο περισσότερο από δύο λεπτά με το Νότιο Σουδάν, αποχώρησε σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ αμέσως διεκομίσθη σε νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε το ίδιο βράδυ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήταν ένα τεράστιο σοκ για όλους μας, δεν μπορούσαμε να περιμέναμε ότι ένα τέτοιο πλήγμα θα μπορούσε να είναι όχι μόνο οδυνηρό αλλά και τραγικό. Είναι καλό που τελείωσε», δήλωσε ο προπονητής της Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς, στο BasketNews, όταν αρχικά θεωρήθηκε ότι ο Σίμανιτς είχε άθικτους και τους δύο νεφρούς του. Προφανώς, αυτό δεν αποδείχθηκε έτσι, με τον Σίμανιτς να χάνει έναν νεφρό.

Η ελπίδα για τη Σερβία και τον Σίμανιτς είναι ότι θα αναρρώσει πλήρως και θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στο μπάσκετ. Αλλά προς το παρόν, η εστίασή του θα είναι πλήρως στην υγεία του, ενώ η Σερβία θέλει να προχωρήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!