Ο Άντονι Ντέιβις φαίνεται πως ήταν εξαιρετικά θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στους Μιλγουόκι Μπακς μέσω ανταλλαγής.

Ο φόργουορντ/σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Άντονι Ντέιβις, φαίνεται πως ήταν εξαιρετικά θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στους Μιλγουόκι Μπακς μέσω ανταλλαγής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “Heavy” που υπογράφει ο έγκριτος ρεπόρτερ, Σον Ντίβινι, ο πρώην παίκτης και ηγέτης των Νιου Ορλίνς Πέλικανς δεν θα έβλεπε με κακό μάτι την προοπτική να γίνει παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ντέιβις είναι ένα παιδί από το Σικάγο, και μπορώ να αποκαλύψω πως ήταν ανοιχτός προηγουμένως σε ανταλλαγή που θα τον έστελνε στο Μιλγουόκι. Ο Ντέιβις, όταν είναι υγιής, δεν είναι πολύ πίσω από τον Γιάννη και κάποιοι θα υποστήριζαν ότι είναι καλύτερός του», ανέφερε ο Ντίβινι στο «Heavy».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!