Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και στους τραυματισμούς που έχουν «χτυπήσει» την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, σπάνια γίνεται αλλά γίνεται. Δεν είναι ευχάριστα, αλλά θα ζήσουμε με αυτά.

Ήταν τεράστια σημασία να νικήσουμε. Πάντα είναι δύσκολα τα ματς εδώ. Ερχόμαστε από μία σειρά απαιτητικών παιχνιδιών. Πολύ σημαντική νίκη, ανεξαρτήτως του παιχνιδιού που κάναμε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για να είμαστε πιο δημιουργικοί. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, πήραμε και ρίσκα. Στο τέλος είναι όλα καλά.

Έμεινα ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες, αλλά θα χρειαστούν παιχνίδια για να έχουν καλύτερο ρυθμό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!