Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ ακόμη βρίσκεται στο Μάντσεστερ και δε λέει να το κουνήσει από εκεί αν και σε ορισμένες περιπτώσεις φταίει ο ίδιος για την τροπή που έχει πάρει η καριέρα του.

Ποδοσφαιριστής – φάντασμα είναι ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ από τη στιγμή που πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτι μεταξύ πάγκου και εξέδρας για έναν ποδοσφαιριστή που το 2018-19 μετά την ονειρική πορεία του Άγιαξ ήταν υποψήφια ονόματα για τη Χρυσή Μπάλα.

Τη περσινή χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έβερτον με την οποία είχε μόλις 7 συμμετοχές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όλα έδειχναν πως αυτό το καλοκαίρι θα έφευγε από το Μάντσεστερ για να διασώσει τη καριέρα του. Αλλά η συμπεριφορά του τον κράτησε πάλι στην αγγλική ομάδα.

Στα μέσα Αυγούστου Γιουνάιτεντ και Λοριάν είχαν συμφωνήσει για τον δανεισμό του Φαν ντε Μπεκ στη γαλλική ομάδα. Ο Ολλανδός όμως αρνήθηκε να διαπραγματευτεί με την ομάδα και δεν επικοινώνησε καν μαζί τους. Προφανώς το δέλεαρ της Λοριάν και του γαλλικού πρωταθλήματος δεν του έφταναν. Προτάσεις εναλλακτικές όμως δεν ήρθαν.

Και έτσι λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος επικοινώνησε ο ατζέντης του με τη Λοριάν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Οι διοικούντες της γαλλικής ομάδας ενοχλήθηκαν με αυτή τη κίνηση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Φαν ντε Μπεκ. Με αποτέλεσμα να μην ανοίξουν εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας και ο παίχτης τελικά να μένει «φυλακισμένος» στο Μάντσεστερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!