US Open: Στους «16» Ζβέρεφ και Μεντβέντεφ επικρατώντας των Ντιμιτρόφ και Μπάες αντίστοιχα - Ποιους θα αντιμετωπίσουν.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP και φιναλίστ στη διοργάνωση το 2020, χρειάστηκε 3 ώρες και 42 λεπτά για να επικρατήσει του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, πριν τον αποκλείσει με 3-1 σετ (6-7/2, 7-6/8, 6-1, 6-1) στον τρίτο γύρο του US Open.

«Τα δύο πρώτα σετ είναι σίγουρα τα δύο καλύτερα που έχω παίξει από την αρχή της σεζόν», είπε ο 26χρονος Γερμανός μετά τη συνάντηση. «Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και σωματικά, “πεθάναμε” και οι δύο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρώην νούμερο 2 του κόσμου θα βρει στον επόμενο γύρο τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος από την πλευρά του νίκησε κι απέκλεισε τον Σταν Βαβρίνκα.

Το βράδυ ήταν πιο ήσυχο για τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος, με τίτλο στη διοργάνωση το 2021, είχε μόνο μια μικρή ανησυχία στο τέλος του τρίτου σετ, όταν χρειάστηκε να σώσει ένα set point, για να αποκλείσει τον Αργεντινό Σεμπάσταν Μπάες με 6-2, 6-2, 7-6/6, ύστερα από 2 ώρες και 34 λεπτά.

Για μια θέση στα προημιτελικά, το νούμερο 3 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινόρ (Νο 13).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!