Η ισχυρή καταιγίδα που πλήττει σήμερα διάφορα σημεία της ιβηρικής χερσονήσου, οδήγησε τη διοργανώτρια αρχή, σε συναίνεση με τους δύο συλλόγους, στην απόφαση αναβολής του ντέρμπι Ατλέτικο - Σεβίλλης.

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Σεβίλλη, που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα με έναρξη στις 19:30 στο στάδιο «Metropolitano» της ισπανικής πρωτεύουσας. ατλέτικο

Η ισχυρή καταιγίδα που πλήττει σήμερα (3/9) διάφορα σημεία της ιβηρικής χερσονήσου, μεταξύ αυτών και τη Μαδρίτη, οδήγησε τη διοργανώτρια αρχή (LaLiga), σε συναίνεση με τους δύο συλλόγους, στην απόφαση αναβολής του ντέρμπι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Κρατική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει ενεργοποιήσει τον κόκκινο συναγερμό στη Μαδρίτη από τις 13:00 το μεσημέρι έως τις 19:00 της Κυριακής, με την κοινότητα της πόλης να προειδοποιεί από το πρωί για αποφυγή των περιττών μετακινήσεων, καθώς η βροχή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, «μπορεί να φτάσει τα 120 l/m2».

«Η πόλη αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη βραδιά και αναμένεται να καταρριφθεί ένα ιστορικό ρεκόρ βροχοπτώσεων από το 1972», δήλωσε ο δήμαρχος της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα.

Η νέα ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σύντομα από τη LaLiga.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!