Το πρώτο Old Firm της νέας περιόδου στην σκωτζέζικη Premiership ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Σέλτικ.

Το πρώτο Old Firm της νέας περιόδου στην σκωτζέζικη Premiership ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Σέλτικ με 1-0 εκτός έδρας επί της Ρέιντζερς.

Το απόλυτο ντέρμπι του πρωταθλήματος κρίθηκε από το γκολ του Ιάπωνα διεθνή επιθετικού, Κιόγκο Φουρουχάσι, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 82ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Κάντγουελ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «διαμαρτυρόμενοι» νωρίτερα είχανμ χάσει τεράστια ευκαιρία με τον Λάμερς να μη μπορεί να νικήσει τον Χαρτ, ο οποίος έκανε σπουδαία επέμβαση. Στο 28΄ το γκολ που πέτυχε ο Ρούφε για λογαριασμό της Ρέιντζερς ακυρώθηκε με την χρήση του VAR (επιθετικό φάουλ).

Τα έως τώρα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στην Premiership και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Κιλμάρνοκ-Ρος Κάουντι 0-1

Λίβινγκστον-Σεντ Μίρεν 1-1

Σεντ Τζόνστον-Νταντί 2-2

Ρέιντζερς-Σέλτικ 0-1

Αμπερντίν-Χιμπέρνιαν 3/09

Χαρτς-Μάδεργουελ 3/09

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Σέλτικ 10 -4αγ.

Σεντ Μίρεν 8 -4αγ.

Μάδεργουελ 7

Ρέιντζερς 6 -4αγ.

Ρος Κάουντι 6 -4αγ.

Λίβινγκστον 5 -4αγ.

Χαρτς 4

Νταντί 4

Κιλμάρνοκ 4 -4αγ.

Αμπερντίν 2

Σεντ Τζόνστον 2 -4αγ.

Χιμπέρνιαν 0

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!