Η μεταγραφική περίοδος στη Σαουδική Αραβία είναι ακόμη ανοιχτή και δύο ομάδες προσπαθούν να αποκτήσουν την τελευταία στιγμή τον Πολ Πογκμπά.

Η μεταγραφική περίοδος στη Σαουδική Αραβία είναι ακόμη ανοιχτή και δύο ομάδες προσπαθούν να αποκτήσουν την τελευταία στιγμή τον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους.

Η καταστροφική επιστροφή του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού στο Τορίνο την περασμένη σεζόν οφείλεται σε μια σειρά από τραυματισμούς αλλά και δικά του προσωπικά… μπλεξίματα, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να τα παρατήσει ακόμα.

Στην ισοπαλία 1-1 του συλλόγου με την Μπολόνια, ο Πογκμπά έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Γιουβέντους μετά από τρεις μήνες ως αλλαγή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δουλεύει για να βελτιώσει την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά θα μπορούσε ακόμα να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

Η Al-Ahli και η Al-Ittihad προσπαθούν ακόμα να πείσουν τον Πογκμπά να δεχτεί την πρότασή τους για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Γάλλος αδιαφορεί για το ενδιαφέρον των δύο ομάδων επειδή θέλει ακόμα να καθιερωθεί στη Γιουβέντους, αν και ο σύλλογος θα ήταν ανοιχτός στην παραχώρησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!