Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προέβη ο σχολιαστής του Sky Sports και πρώην παίχτης της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν τον Σαλάχ να αφήνει τη Λίβερπουλ για την Αλ Ιτιχάντ.

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προέβη ο σχολιαστής του Sky Sports και πρώην παίχτης της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον. Στα σενάρια που θέλουν τον Σαλάχ να αφήνει τη Λίβερπουλ για την Αλ Ιτιχάντ μίλησε στο πάνελ του Sky Sports λέγοντας μια ενδιαφέρουσα σκέψη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Άγγλος σχολιαστής έδωσε τη δική του οπτική γύρω από το σίριαλ Σαλάχ: μέρσον

“Αν δώσει τον Σαλάχ για σχεδόν 200 εκατομμύρια, τον Γενάρη κοιτάς αν μπορείς να πάρεις τον Σάκα από την Άρσεναλ για 150εκατ. Σκέφτομαι πως ο Σαλάχ είναι 31 ετών και θα πάρω 200 εκατομμύρια, ποιος θα είναι το next big thing στο δεξί άκρο της επίθεσης; Ο Σάκα.

Στην ουσία ανταλλάσσεις ένα μεγάλο παίχτη ηλικιακά για έναν νεότερο, και μένει η επιλογή της Άρσεναλ αν έχει στο τραπέζι πρόταση κοντά στα 150 εκατομμύρια”.

https://twitter.com/Football__Tweet/status/1697983145281233331

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!