Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το τουρκικό «Fotospor».

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το τουρκικό «Fotospor».

Μάλιστα, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με τη σύζυγό του προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους «πράσινους».

O 31χρονος διεθνής μέσος ανήκει από το 2022 στη Γαλατάσαραϊ και την περσινή σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 5 ασίστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Ο νέος στόχος του Παναθηναϊκού που αγόρασε ήδη τον Γουίλιαν Αράο από τη Φενέρμπαχτσε, είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα της Γαλατάσαραϊ.

Ο Πορτογάλος ταξίδεψε στην Αθήνα με τη σύζυγό του έχοντας πάρει άδεια από τον σύλλογο για να συζητήσει τη μεταγραφή του. Σήμερα πρόκειται να ξεκαθαρίσει αν η ελληνική ομάδα θα κάνει προσφορά για τον Σέρτζιο, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γαλατά για τα ματς με Μόλντε και Γκαζιαντέπ παρ’ όλο που δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό.

Ο Παναθηναϊκός, που θα συνεχίσει την πορεία του στο Europa League, έχει διορία για να δηλώσει τον Ολιβέιρα στη λίστα της UEFA μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!