Ο Μουστάφα Φαλ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον χρόνο συμμετοχής του με την Γαλλία και τόνισε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μουστάφα Φαλ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον χρόνο συμμετοχής του με την Γαλλία και τόνισε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουστάφα Φαλ:

«Όταν παίζεις για το τίποτα, είναι περίπλοκο. Αλλά έπρεπε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Καταφέραμε να τελειώσουμε με καλή νότα, με τη νίκη, για να πούμε ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μερικά ματς ερχόμενοι εδώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το χαστούκι που δεχθήκαμε απέναντι στον Καναδά έβαλε αμφιβολίες στην ομάδα μας. Δεν ξέρω πραγματικά, υπάρχουν πολλά τεχνικά σημεία για τα οποία δεν θέλω να μιλήσω. Απλώς δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Δεν προσφέραμε καλό μπάσκετ. Είναι λυπηρό αλλά είναι έτσι. Όλοι είναι απογοητευμένοι, κανείς δεν το περίμενε αυτό».

Σχετικά με τους αγώνες κατάταξης:

«Ειλικρινά, αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη. Στο μπάσκετ είναι σαν τη ζωή, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να μείνεις δυνατός στις κακές στιγμές και να απολαμβάνεις τις καλές στιγμές».

Για τους λόγους που ήρθε αυτή η αποτυχία για την Γαλλία:

«Προσωπικά, δεν το έχω συζητήσει πραγματικά. Ήμουν απλώς… απογοητευμένος. Προσπαθήσαμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε, εκτός από το ότι έπρεπε να τελειώσουμε με καλή νότα κερδίζοντας τα τελευταία ματς. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς σε αυτές τις άσχημες στιγμές».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το αν τον επηρέασε ο πονόδοντός του:

«Δεν έπαιξα καν (χαμογελάει). Δεν είναι καν ότι δεν μπορούσαμε να δούμε τον «Μους» του Ολυμπιακού, είναι ότι δεν με είδαμε καθόλου. Αλλά έτσι είναι… Είναι εμπειρίες που σε κάνουν να καταλάβεις ορισμένα πράγματα. Αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή. Εάν υπάρχουν ερωτήσεις που πρέπει να γίνουν, πρέπει να δούμε μαζί του. Εγώ, ήμουν εκεί. Αν μου πει να πάω σπίτι, πηγαίνω. Διαφορετικά, δεν πάω. Πρέπει να σεβαστούμε τις επιλογές του προπονητή, αυτό είναι όλο».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό:

«Ναι, θέλω να παίξω ξανά. Δεν είναι έτσι συνήθως όταν φεύγω από την ομάδα της Γαλλίας. Για παράδειγμα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν κουρασμένος, ήθελα ένα διάλειμμα. Τώρα είμαι τόσο απογοητευμένος που θέλω να παίξω, θέλω να ανεβάζω ρυθμό, θέλω να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου, θέλω να επιστρέψω σε μια καλή κατάσταση και να ξεχάσω αυτό που μόλις συνέβη. Μερικές φορές θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα. Η κατάστασή μου με τον Ολυμπιακό είναι απίστευτη. Το τεχνικό επιτελείο, η ομάδα, οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Μου αρέσει να παίζω με τον Ολυμπιακό, το συνειδητοποιώ ακόμα περισσότερο μετά από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα θέλω απλώς να επιστρέψω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!