Την ύστατη προσπάθεια να ξαναβρεθεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη θα κάνει ο Μέισον Γκρίνγουντ στη Χετάφε με την αγγλική ομάδα να του παρέχει όλες τις ανέσεις για να το πραγματοποιήσει.

Την ύστατη προσπάθεια να ξαναβρεθεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη θα κάνει ο Μέισον Γκρίνγουντ στη Χετάφε. Ο νεαρός Άγγλος αφού αθωώθηκε από τις κατηγορίες περί βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης θέλει να ορθοποδήσει ξανά στην Ισπανία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όλοι έλεγαν πως το καλύτερο γι’ αυτόν ήταν μια κίνηση εκτός Αγγλίας. Η συμφωνία με τη Λάτσιο δε προχώρησε και έτσι ο Γκρίνγουντ δόθηκε δανεικός στην Χετάφε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός από ολόκληρό τον μισθό του θα πληρώσει και τη διαμονή του στην Ισπανία, σε μια προσπάθεια να αναγεννηθεί ξανά. Πιο συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα του παρέχει στη Βαρκελώνη μια βίλα ενοικίου κοντά στις 8.000 λίρες ανά μήνα με 6 υπνοδωμάτια και έναν μεταφραστή για να εξοικειωθεί με την ισπανική γλώσσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!