Το σκάνδαλο του φιλιού του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο πρωταγωνιστεί και η FIFPro στηρίζει την Ισπανίδα.

Παρά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αγγλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023, στο Σίδνεϊ στις 20 Αυγούστου, η χαρά της στέψης επισκιάστηκε από το σκάνδαλο του φιλιού του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο.

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) φίλησε την διεθνή Τζένιφερ Ερμόσο στο στόμα, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής μεταλλίων. Έκτοτε, ο Ισπανός αξιωματούχος έχει αποκλειστεί από τα καθήκοντά του από τη FIFA, ενώ η υποστήριξη για την 33χρονη επιθετικό συνεχίζει να αυξάνεται όσο περνούν οι μέρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τελευταία ήταν η σειρά της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (FIFPro) να σπεύσει προς βοήθεια της Ισπανίδας ποδοσφαιρίστριας, μέσω δελτίου Τύπου. 

«Μαζί σου Τζένι. Ο αγώνας σου είναι δικός μας. Ο αγώνας σου είναι ο αγώνας μας. Είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Απαιτούμε αλλαγή. Απαιτούμε καλύτερα. Τα συστήματά μας αποτυγχάνουν. Η διακυβέρνησή μας αποτυγχάνει. Λείπει η ευθύνη. Οι διακρίσεις είναι βαθιές και εκδηλώνονται σε όλα τα επίπεδα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να αντιδράσει και να αδράξει αυτή την κρίσιμη στιγμή, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά σε όλο τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο, χωρίς εμάς, δεν είναι τίποτα και το βλέπουμε μαζί. Ήρθε η ώρα να δράσουμε. Τελείωσε», αναφέρεται στον λογαριασμό της παγκόσμιας ένωσης, στο Twitter.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!