Στο διεθνές μίτινγκ στίβου του Βερολίνου συμμετείχε σήμερα (3/9) ο Εμμανουήλ Καραλής, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση με 5,72μ.

Στο διεθνές μίτινγκ στίβου του Βερολίνου συμμετείχε σήμερα (3/9) ο Εμμανουήλ Καραλής, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση με 5,72μ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ ξεκίνησε με επιτυχημένες προσπάθειες στα 5,32μ. και στα 5,52μ., ενώ στη συνέχεια ξεπέρασε με την τρίτη τα 5,72μ. Ακολούθως δοκίμασε στα 5,82μ., όσο είναι το φετινό και ατομικό του ρεκόρ, χωρίς να τα καταφέρει.

Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας του Καραλή στη Γερμανία, αφού την περασμένη Παρασκευή (1/9) είχε πάρει μέρος και στο μίτινγκ του Ντεσάου, όπου είχε μείνει στα 5,40 μέτρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Εμμανουήλ Καραλής