Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Μπρέογκαν, δοκιμάζοντας να παίξει ξανά στο εξωτερικό μετά το σύντομο πέρασμά του από τη Νάπολι το 2022.

Την περσινή σεζόν, ο Δημήτρης Αγραβάνης αγωνίστηκε σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική περίοδο 2022-23 με τη φανέλα των πρασίνων, σκοράροντας κατά μέσο όρο 9.2 πόντους σε 19’60” στα playoffs της Basket League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά την επιστροφή του από την Ιταλία, αγωνίστηκε με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, έχοντας 10,88 πόντους κατά μέσο όρο σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα, ενώ σούταρε με 50% (22/44) στα δίποντα, 26,9% (7/26) στα τρίποντα και 68,77% (22/32) στις βολές. Επίσης μάζεψε 41 ριμπάουντ, είχε 7 κλεψίματα και 3 κοψίματα.

Με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σε 14 ματς της Basket League, έχοντας 8,2 πόντους κατά μέσο όρο. Στην Euroleague, ο Δημήτρης Αγραβάνης αγωνίστηκε σε 4 ματς, έχοντας συνολικά μόλις 3 πόντους, με 10 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ DEBUT.GR

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!