Πριν την αναμέτρηση της Ουτρέχτης με τη Φέγενορντ ο Τάσος Δουβίκας περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ της ομάδας για το τελευταίο του αντίο στην ολλανδική ομάδα γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ο Τάσος Δουβίκας επέστρεψε για λίγες μέρες στην Ολλανδία προκειμένου να αποχαιρετήσει την Ουτρέχτη. Πριν την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στη πρωταθλήτρια Φέγενορντ περπάτησε μπροστά από τους φιλάθλους της Ουτρέχτης με ένα κασκόλ της ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Utrecht (@fc_utrecht)

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Ουτρέχτη ο Τάσος Δουβίκας και μάλιστα τη χρονιά που μας πέρασε βγήκε πρώτος σκόρερ μαζί με τον Τσάβι Σίμονς. Οι εμφανίσεις του έφεραν πρόταση και μεταγραφή στην Ισπανική Θέλτα με την οποία υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο.

Ένα τελευταίο αντίο στους φιλάθλους της Ουτρέχτης είπε ο Δουβίκας με τη κερκίδα των φανατικών να τον αποθεώνει και να φωνάζουν μαζί συνθήματα. Ο 24χρονος ανταπέδωσε τους χαιρετισμούς, χειροκρότησε τους φιλάθλους της ολλανδικής ομάδας, οι οποίοι αυτά τα δύο χρόνια τον στήριξαν, κι είπε αντίο στην Ουτρέχτη.

https://twitter.com/fcutrecht/status/1698277711502803177

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!