Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League διασύρθηκε από τη Στουτγκάρδη με 5-0 και γνώρισε τη πρώτη ήττα στη φετινή Bundesliga.

«Ανώμαλη προσγείωση» για την Φράιμπουργκ, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον 1ο όμιλο του Europa League, η οποία ηττήθηκε για πρώτη φορά στην εφετινή Bundesliga με το βαρύ 5-0 από την Στουτγκάρδη στην MHP Arena, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Η μοναδική ομάδα έως τώρα που διατηρεί το απόλυτο (3Χ3) είναι η Λεβερκούζεν (5-1 τη Ντάρμστατ), ενώ «άνοιξε λογαριασμό» και η Βέρντερ Βρέμης (4-0 τη Μάνιτς).

«Ταρίφα» έχει «κόψει» στην έδρα της η Στουτγκάρδη. Μετά το 5-0 της πρεμιέρας επί της Μπόχουμ, οι «Σουβοί» επανέλαβαν και σήμερα το ίδιο απέναντι στην Φράιμπουργκ. Η «σεμνή» τελετή είχε τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ σε διάστημα 12 λεπτών (8΄-19΄).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επόμενο ήταν το δεύτερο μέρος ν΄ αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Φράιμπουργκ να γνωρίζει την πρώτη της ήττα και, μάλιστα, βαριά, μετά από δύο σερί «τρίποντα», ενώ η Στουτγκάρδη επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τη συντριβή από τη Λειψία (5-1) στις 25 Αυγούστου.

Η ενδεκάδα της Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Κούμπλερ, Λάινχαρτ, Γκίντερ, Σιλντιγιά (46΄ Σμιντ), Χέφλερ, Εγκεστάιν (73΄ Ρολ), Γκριφο (73΄ Βάισχουπτ), Χέλερ, Σάλαϊ (46΄ Ντόαν), Γκρέγκοριτς (46΄ Φίλιπ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!