Από την πρωτεύουσα της Φινλανδίας θα ξεκινήσει το ταξίδι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League στις 21 Σεπτεμβρίου.

Από την πρωτεύουσα της Φινλανδίας θα ξεκινήσει το ταξίδι του ο Δικέφαλος του Βορρά στους ομίλους του Europa Conference League. Η UEFA κατάρτισε και ανακοίνωσε το πρόγραμμα, βάσει του οποίου η ελληνική ομάδα θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Ελσίνκι.

Τη δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ακολούθως έχει νέα εκτός έδρας αποστολή και συγκεκριμένα στη Σκωτία, για να παίξει με την Αμπερντίν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική (21 Σεπτεμβρίου): Ελσίνκι-ΠΑΟΚ (19:45)

2η αγωνιστική (5 Οκτωβρίου)): ΠΑΟΚ-Άντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)

3η αγωνιστική (26 Οκτωβρίου): Αμπερντίν-ΠΑΟΚ (22:00)

4η αγωνιστική (9 Νοεμβρίου): ΠΑΟΚ-Αμπερντίν (19:45)

5η αγωνιστική (30 Νοεμβρίου): Άιντραχτ Φρανκφούρτης- ΠΑΟΚ 22:00

6η αγωνιστική (14 Δεκεμβρίου): ΠΑΟΚ-Ελσίνκι (19:45)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.