Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League, το ρόλο του στην ομάδα ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Τάισον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια στην κάμερα της NOVA:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ:

«Δείξαμε σε όλα τα προκριματικά τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Πολλά από αυτά τα βελτιώσαμε σήμερα. Ήταν μια καθαρή νίκη με ένα καλό ποδόσφαιρο. Είναι απλώς μία πρόκριση, το ξεχνάμε και βλέπουμε το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής».

Για την πρόκριση που δεν ήρθε με το πιο εύκολο τρόπο:

«Υπάρχουν προβλήματα, θα υπάρξουν, αλλά τώρα είμαστε καλά. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ήρθαν παίκτες που ήρθαν πρόσφατα, έχουμε χρόνο να δουλέψουμε στη διακοπή. Το ματς με τον ΟΦΗ θα είναι δυσκολότερο από το σημερινό».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον ρόλο του:

«Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Όποτε με χρειάζεται ο προπονητής. Είμαι χαρούμενος να βοηθάω από τον αγωνιστικό χώρο. Εννοείται ότι όπως κάθε ποδοσφαιριστής έτσι και εγώ θέλω να παίζω και στα 90 λεπτά. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα, να αρπάξουν την ευκαιρία τους».

Για τον Τάισον:

«Τον Τάισον τον ξέρω, τον γνώριζα από παλιά. Κάποιοι τον θεωρούσαν τελειωμένο. Έχει πολύ ποδόσφαιρο να δώσει. Χαίρομαι που τον έχουμε μαζί μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!