Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι είναι δύσκολη κλήρωση για τους Πειραιώτες αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε αυτό που χτίζεται.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στις δηλώσεις του αμέσως μετά την κλήρωση στη Νιόν, τόνισε ότι είναι δύσκολη κλήρωση για τους Πειραιώτες αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε αυτό που χτίζεται.

Ακόμα, ευχήθηκε σε όλες τις ελληνικές ομάδες να προκριθούν και να αποδείξουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για την κλήρωση:

«Πολύ δύσκολη κλήρωση. Παίζουμε με δύο ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Το περιμέναμε, μέχρι σήμερα οι κληρώσεις μας τις περισσότερες φορές είναι δύσκολες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Βλέπουμε κάτι καλύτερο φέτος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν η ομάδα στηθεί ακόμα καλύτερα, γιατί έχει νέους παίκτες που χρειάζονται προσαρμογή θα τα πάμε καλύτερα και είμαστε αισιόδοξοι».

Για το πώς αντιμετωπίζουν την Ελλάδα οι συνάδελφοι σας μετά την πρόκριση τεσσάρων ελληνικών ομάδων σε ομίλους:

«Καιρός ήταν. Αισθανόμασταν μια μοναξιά να είμαστε μόνοι μας και να εκπροσωπούμε τη χώρα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω τέσσερις ομάδες σε ομίλους του Europa League. Ακόμα καλύτερα αν είχαν πάει οι ομάδες μας στο Champions League. Όαν βλέπουμε τους αντιπάλους να προοδεύουν, προοδεύουμε και εμείς. Έχει έρθει η ώρα οι ελληνικές ομάδες να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν και στην Ευρώπη. Εύχομαι οι ελληνικές ομάδες να περάσουν και να αποδείξουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο».

Για το τι περιμένει από τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα η περσινή μας πορεία δεν ήταν καλή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που βοήθησαν σε αυτό. Θεωρούμε ότι φέτος θα πάμε καλύτερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, στον προπονητικό και το τεχνικό τιμ. Είμαστε όλοι πάνω από την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!