Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με ένα λιτό, λακωνικό μήνυμα.

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με ένα λιτό, λακωνικό μήνυμα.

«Σε ευχαριστούμε, Κώστα», ανέφερε η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Twitter.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο 30χρονος διεθνής άσος και αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να αφοσιωθεί στην ομάδα του, υπογραμμίζοντας ότι έκλεισε ένας κύκλος και ζητώντας να γίνει σεβαστή η απόφασή του.

Ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός, από τους τεχνικά πιο προικισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές της γενιάς του, φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 56 φορές και σημείωσε 9 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Φορτούνη