Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην Premier League και τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος!

Οι ρεντς ήρθαν αρχικά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και μετέπειτα συμφώνησαν και με την Μπενφίκα. To deal εκτιμάται πως θα αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλέον, ο 29χρονος τερματοφύλακας αναμένεται εντός της ημέρας να μεταβεί στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί στη νέα του ομάδα.

Την είδηση για την μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπήρξε τερματοφύλακας της Μπενφίκα από το 2018, έχει καταγράψει 225 συμμετοχές και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 94 παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!