Η κληρωτίδα χαμογέλασε - ή και όχι- στην οικογένεια ΜακΆλιστερ καθώς τα δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα στο Europa League.

Είναι από τις ωραίες ιστορίες όταν καμιά φορά η κληρωτίδα για τους Ευρωπαϊκούς ομίλους έχει κέφια. Και έτσι ήταν νωρίτερα στη κλήρωση στο Μονακό. Η Λίβερπουλ κληρώθηκε με Λίντσερ, Σεν Ζιλουά και Τουλούζ σε έναν όμιλο που η λογική λέει πως η αγγλική ομάδα θα κατακτήσει εύκολα τη πρώτη θέση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο άκουσμα της κλήρωσης  η οικογένεια ΜακΆλιστερ θα πρέπει να ένιωσε πολλά συναισθήματα. Καθώς δύο από τους τρεις γιους θα τεθούν αντιμέτωποι σε αγώνα του Europa League. Φυσικά ο σταρ είναι ο μέσος της Λίβερπουλ Άλεξ ΜακΆλιστερ αλλά για να δούμε και τον αδερφό. Ο Κέβιν ΜακΆλιστερ μεταγράφηκε φέτος στην Σεν Ζιλουά του Βελγίου από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Διαφέρει λίγο με τον αδερφό του καθώς ο Κέβιν αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως πλάγιος μπακ.

Το κοινό τους σημείο πάντως είναι πως οι ιδιοκτήτες της Σεν Ζιλουά έχουν και την Μπράιτον, την πρώην ομάδα του Άλεξ ΜακΆλιστερ. Λέτε να γίνει και κοινό το δρομολόγιο στο κοντινό μέλλον;

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!