Ο Μάριος Βρουσάι τόνισε πως είναι έτοιμος για όλα και σε οποιαδήποτε θέση τον χρειάζεται ο προπονητής του.

Ο Μάριος Βρουσάι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως είναι έτοιμος για όλα και σε οποιαδήποτε θέση τον χρειάζεται ο προπονητής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριος Βρουσάι στην κάμερα του MEGA:

«Όπου μου δίνεται ευκαιρία να παίζω θα παίζω για την ομάδα. Είμαι έτοιμος για όλα και σε κάθε θέση που με βάζει ο προπονητής, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.

Κάθε ομάδα θέλει τον χρόνο της. Δείχνουμε θετικά δείγματα. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Ο προπονητής ζητάει πράγματα μέσα στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου να εμφανιζόμαστε ανταγωνιστικοί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε. Να σκοράρουμε και να κρατάμε το μηδέν. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση και στην άμυνα και στην επίθεση για να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο».

Για τον Παναγιώτη Ρέτσο:

«Του αξίζουν τα καλύτερα. Είναι εκπληκτικό παιδί και πολύ καλός παίκτης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!