Μήπως ήρθε η ώρα για τον Κρις Πολ να λάβει έναν διαφορετικό ρόλο στην ομάδα του Στιβ Κερ; Έναν ρόλο στον οποίο σίγουρα μπορεί να διαπρέψει και να είναι ο κορυφαίος στη λίγκα.

Το μέλλον του Κρις Πολ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παραμένει αβέβαιο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, δεν ήταν καν συζητήσιμο το αν ο Πολ θα είναι ο βασικός άσος της ομάδας του. Γιατί να ήταν άλλωστε; Μιλάμε για έναν από τους πιο ταλαντούχους άσους της τελευταίας 20ετίας. Ωστόσο, φέτος, στα 38 του πλέον, ίσως ήρθε η ώρα να λάβει έναν διαφορετικό ρόλο στην ομάδα του Στιβ Κερ. Έναν ρόλο στον οποίο σίγουρα μπορεί να διαπρέψει και να είναι ο κορυφαίος στη λίγκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νέα ομάδα, νέος  ρόλος

Ο Πολ δε θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος σταρ που θα αλλάξει ρόλο για χάρη της νέας του ομάδας. Επίσης, δε θα είναι και ο τελευταίος σταρ που θα κάτσει στον πάγκο. Ο ρόλος του έκτου παίκτη είναι εξίσου σημαντικός με αυτούς τον βασικών. Αμέτρητες φορές έχουμε δει τους πάγκους να κερδίζουν σημαντικά παιχνίδια. Παίκτες όπως ο Τζαμάλ Κρόφορντ, ο Λου Γουίλιαμς, ο Ντελ Κάρι κ.α, έχουν διαπρέψει από τον πάγκο και έχουν καταλήξει με το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη της σεζόν. Σίγουρα δεν παύει να είναι ένας ρόλος βοηθητικός. Μια βοήθεια που ο Κρις Πολ είχε πολλές φορές στην καριέρα του όντας το πρώτο βιολί. Ίσως, ήρθε η ώρα να κάνει για τον Κάρι, αυτό που έκανε τόσο καλά γι’ αυτόν ο Τζαμάλ Κρόφορντ στους Κλίπερς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πιθανότητες να βρεθεί στη βασική πεντάδα

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι πολλές. Θα μιλάμε για μια πεντάδα με Κάρι, Τόμπσον και Πολ. Όσο και αν ακούγεται περίεργο αυτό που θα πούμε, ο Πολ είναι μοιάζει αχρείαστος για τη βασική πεντάδα του Γκόλντεν Στέιτ. Ο Στιβ Κερ το γνωρίζει και το γνωρίζει και ο ίδιος ο Πολ. Ωστόσο, δε θα είναι απίθανο να τον δοκιμάσει ο Κερ δίπλα στον Κάρι μόνο και μόνο επειδή στον πάγκο υπάρχουν ήδη ο Κόρι Τζόσεφ και ο Γκάρι Πέιτον II. Είναι δύο γκαρντ που μπορούν να μοιραστούν λεπτά και να ξεκουράσουν είτε και τους δύο. Ο Κρις Πολ όμως μπορεί να έχει μ.ο τουλάχιστον 7 ασίστ από τον πάγκο, σίγουρα μπορεί και παραπάνω. Είναι ένας άσος που αν και μεγάλος ξέρεις πως θα σου βγάλει την πάσα που θες στον ψηλό. Ξέρεις πως θα οργανώσει το παιχνίδι σωστά τα 25-26 λεπτά που θα βρίσκεται στο γήπεδο. Οι Γουόριορς τα χρειάζονται αυτά, αν θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή.

https://twitter.com/ClutchPoints/status/1691969332740235598?s=20

Αφού ολοκληρωθεί το training camp της ομάδας, ο ρόλος του του Πολ στους Γουόριορς θα γίνει πιθανότατα γνωστός. Ο Κερ έχει την επιλογή να χαμηλώσει το σχήμα και να τον ξεκινήσει βασικό, γεγονός βέβαια που θα επηρεάσει κατά πολύ το παιχνίδι της ομάδας. Η επιλογή του να έρχεται από τον πάγκο είναι η πιο ασφαλής. Η ικανότητα του Κρις Πολ στο σκοράρισμα και στην οργάνωση μπορούν να δώσουν στο Γκόλντεν Στέιτ τον αναπληρωματικό που κάθε ομάδα χρειάζεται. Ποιος δε θα ήθελε έναν πρωτοκλασάτο άσο πίσω από τον καλύτερο άσο της λίγκας;

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!