Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και για την προσπάθεια που έκαναν στο φετινό Mundobasket.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και για την προσπάθεια που έκαναν στο φετινό Mundobasket. Παράλληλα, τόνισε πως μετά το τέλος του αγώνα με το Μαυροβούνιο θα μιλήσει για το μέλλον της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Συγχαρητήρια στη Λιθουανία, της εύχομαι τύχη στη συνέχεια. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά είχαμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια. Σκοράραμε 43 πόντους στο πρώτο μέρος. Θέλω να ξεχωρίσω μία στιγμή, στο 61-55 για εκείνους. Κάναμε ένα κακό σουτ, φάγαμε το τρίποντο από τον Μοτιεγιούνας. Μας πόνεσε αυτή η φάση. Η Λιθουανία έβαλε τα τρίποντα στο β’ μέρος και μας σκότωσε ψυχολογικά. Έβαλαν σουτ στο τέλος των επιθέσεων και πήραν ώθηση ψυχολογική για να κερδίσουν το ματς.

Συνολικά δεν προκριθήκαμε στα προημιτελικά, έχουμε όμως ακόμη έναν αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με περηφάνια την Κυριακή. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ταξίδεψε και γι’ αυτό τους χειροκροτήσαμε στο τέλος. Δεν ανταγωνίζεσαι για να αποκλειστείς, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στο τουρνουά. Χάναμε 7-0, αλλά δεν βιαστήκαμε, δεν πήραμε timeout. Αυτοί οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα. Πρέπει να έχεις συνέχεια, όχι για ένα δεκάλεπτο ή για τρία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όποιος κι αν φοράει τη φανέλα της Εθνικής, θέλει τα καλύτερα. Χάρη μας κάνουν όσοι έρχονται. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε θέληση, είμαστε περήφανος λαός, αγαπάμε το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Επιτρέψτε μου να κοιτάξω τον αγώνα της Κυριακής και τότε θα σας απαντήσω για το μέλλον της Εθνικής. Έχω πει ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, έχει ξεπεράσει τα εμπόδια, έμεινε μαζί και πάλεψε μαζί.

Θέλαμε να προκριθούμε στα προημιτελικά. Από τέτοιες ήττες, μπορείς να γίνεις δυνατότερος, πιο έξυπνος, πιο σκληρός. Γι’ αυτό στέκομαι στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι για να βοηθάμε τη χώρα μας, να είμαστε καλοί συμπαίκτες. Το είχαμε φέτος αυτό. Όλοι θέλουν νίκες, όμως δεν είναι δεδομένο ότι όλοι αγαπούν αυτό που κάνουν. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και κοιτάζουμε τις επόμενες προκλήσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!