Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός: Η Μπιέλ έστρωσε στον Μασούρα και ο Έλληνας εξτρέμ με ωραίο σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Έσε αλλά στο τέλος το έβαλε ο Γιώργος Μασούρας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μπιέλ πήρε από τον Βρουσάι, εκείνος έστρωσε στον Μασούρα και ο Έλληνας εξτρέμ με ωραίο σουτ με το δεξί και τη βοήθεια του δοκαριού, νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 1-0.

Πλέον το συνολικό σκορ είναι 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού. Τρία γκολ χρειάζονται οι Σέρβοι για πάει το ματς παράταση.

Δείτε το γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Μασούρας:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ολυμπιακός Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.