Ο Σέρχιο Αραούχο εστίασε στην ευστοχία της Αντβέρπ και στο γεγονός πως εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο τις ευκαιρίες που έκανε στο ματς.

Ο Σέρχιο Αραούχο εστίασε στην ευστοχία της Αντβέρπ και στο γεγονός πως εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο τις ευκαιρίες που έκανε στο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Αραούχο:

«Σήμερα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έκανε και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, εμείς όχι. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια, μας το είπε και ο προπονητής μας πως θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την κάθε ευκαιρία καθώς μπορεί να μείνεις πίσω».

Είναι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όπου η ΑΕΚ έπαιξε με παίκτη παραπάνω για αρκετή ώρα σημαντικότερο σε σχέση με όσα έγιναν στην OPAP Arena;

«Ο αντίπαλος μπόρεσε και σκόραρε και εδώ. Η αλήθεια είναι πως έκανε έκανε το δικό της παιχνίδι. Ήξερε τι πρέπει να κάνει και έκανε γκολ τις ευκαιρίες. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε με ηρεμία και υπομονή αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την πρόκληση των ομίλων του Europa League:

«Θεωρώ πως πρόκληση αποτελεί το επόμενο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή. Γιατί στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, στην έδρα μας κιόλας, δεν μπόρεσαμε να κερδίσουμε. Για αυτό πρέπει να αδειάσουμε το κεφάλι μας και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!