Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το αποτέλεσμα της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ αλλά και για τη συνέχεια της «Ένωσης» στην Ευρώπη.

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το αποτέλεσμα της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ αλλά και για τη συνέχεια της «Ένωσης» στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στην κάμερα του MEGA:

Για το ματς:

«Νομίζω ότι για 90 λεπτά όλοι καταβάλαμε μια μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τι έφταιξε; Μας έβαλαν γκολ, αργήσαμε να βάλουμε, δεχθήκαμε δύο γκολ από αντεπιθέσεις και έτσι χάσαμε τον μεγάλο στόχο».

Για το αν περίμενε να ήταν πιο εύκολο το ματς στην OPAP Arena:

«Νομίζω σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει κάτι εύκολο. Η Αντβέρπ ήταν μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Το ξέραμε αλλά πιστεύω ότι στα δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο από δύο ήττες».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το αν θεωρεί ότι θα την επηρεάσει ο αποκλεισμός:

«Δεν πρέπει να μας επηρεάσει ο αποκλεισμός. Σίγουρα στεναχωριόμαστε που δεν είμαστε στο Champions League, αλλά συνεχίζουμε στην Ευρώπη στο Europa League. Πέρυσι δεν παίζαμε στην Ευρώπη. Η ομάδα από αυτές τις ήττες θα πρέπει να παίρνει δύναμη».

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί ότι θα δώσει η ΑΕΚ στο Europa League:

«Με το καλό να γίνει η κλήρωση. Θα δείτε μια ομάδα όπως σε κάθε ματς, να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!