Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στα μικρά λάθη που έγιναν και κόστισαν ακριβά στην ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως τα μικρά λάθη είναι αυτά που στοίχισαν στην ΑΕΚ και την άφησαν εκτός συνέχειας. Παρόλα αυτά, επεσήμανε πως όλοι οι παίκτες έδωσαν τη ψυχή τους για να κερδίσουν ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο Ματίας Αλμέιδα:

Για το τι έλλειψε από την ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Τι μας έλλειψε; Κάτι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Τα πολύ μικρά λάθη. Σ’ αυτές τις διοργανώσεις κάνεις ένα λάθος και μένεις εκτός. Η ομάδα ήταν καλή, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Το γκολ που βάλαμε ήρθε αργά, αλλά εκτιμώ πως έδωσαν την ψυχή τους οι παίκτες, πόσο βοήθησε ο κόσμος. Αυτή την στιγμή χάνεται ένα όνειρο, που δεν ξέρω σαν προπονητής αν θα το έχω ξανά».

Για το που χάθηκε η πρόκριση, αν χάθηκε στο πρώτο ματς:

«Τώρα πλέον είναι αργά. Είναι και τα δυο ματς. Στο πρώτο παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλά και μας έλλειψε το γκολ. Εμείς μπορέσαμε και είχαμε τον έλεγχο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που στο πρωτάθλημά του έχει κάνει την διαφορά. Στο σημερινό παιχνίδι, έπρεπε να προσέξουμε πολύ τις μικρές λεπτομέρειες. Αν όντως θέλεις να παίξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν πρέπει να κάνεις αυτά τα μικρά λάθη. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, έδειξε προσωπικότητα, προσπάθησε να βρει γκολ με κάθε τρόπο. Έχουν περάσει λίγες μέρες από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι ακριβώς το ίδιο. Ένα λάθος, ένα γκολ. Και πολλές ευκαιρίες που δεν τις κάναμε γκολ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το αν στοίχισε η απουσία του Γκαρσία:

«Ο Λιβάι είναι ο σκόρερ μας. Τόσο στο αποψινό παιχνίδι ο Πόνσε, όσο και ο Φαν Βέερτ στο προηγούμενο παιχνίδι, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η αλήθεια είναι πως ο Λιβάι είναι πραγματικά σημαντικός για εμάς».

Για το πως θα το ξεπεράσει η ΑΕΚ αυτόν τον αποκλεισμό:

«Στο ποδόσφαιρο αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να συνεχίζει. Αν μας αφήσει να μας επηρεάσει η στεναχώρια θα μας πάει βήματα πίσω. Ολοι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν τα καταφέραμε, αλλά θα παίξουμε σε άλλη διοργάνωση πολύ σημαντική. Για κάποιο λόγο συμβαίνουν κάποια πράγματα, λέω εγώ…

Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα κάποια άλλη στιγμή να είναι ανταγωνιστικοί και να βρεθούν στο Champions League. Θα είναι πιο δύσκολο για μένα να συμβεί ως προπονητής! Γι’ αυτό ήθελα αυτό το στόχο. Έχουμε, βέβαια, τώρα το Europa League. Θα προσπαθήσουμε κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε στην Ευρώπη η ΑΕΚ να κερδίζει τον σεβασμό, όπως έκανε και σε αυτό το παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!