Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους, αναφέρθηκε στην υπέρμετρη αγάπη του πατέρα του για το… χρήμα με μία μοναδική ιστορία.

Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους, αναφέρθηκε στην υπέρμετρη αγάπη του πατέρα του για το… χρήμα.

«Μια φορά είχαμε πάει ένα ταξίδι στις Μπαχάμες οικογενειακώς. Ο μπαμπάς μου ήταν πάνω σε ένα τζετ σκι μαζί με την αδερφή μου. Τότε για κάποιο λόγο, το τζετ σκι αναποδογύρισε», ανέφερε ο Μάρκους Τζόρνταν και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«O πατέρας μου ήταν στο νερό, ενώ λίγα μέτρα παραπέρα ήταν η αδερφή μου και σχεδόν 40.000 δολάρια που επέπλεαν δίπλα τους. Ποιον νομίζετε πως έσωσε πρώτα ο πατέρας μου; Πήγε κυριολεκτικά κατευθείαν στα χρήματα. Αργότερα μας είπε πως η αδερφή μου φορούσε προστατευτικό γιλέκο και γι’ αυτό πήγε στα λεφτά».

Όχι πως είναι ο πρώτος που μιλάει για την λατρεία του “Air” στα χρήματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!