Στη Μπράιτον θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Ανσου Φάτι.

Στην Μπράιτον θα επιχειρήσει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του ο Ανσου Φάτι.

Οι «γλάροι» φαίνεται πως έκαναν την έκπληξη και συμφώνησαν με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο νεαρός εξτρέμ, βλέποντας ότι δεν λογίζεται ως βασικός στα πλάνα του Τσάβι για τη φετινή περίοδο, ήθελε να πάει κάπου που θα βρει χρόνο συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Όμως η Μπράιτον έκανε την έκπληξη και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού και ισπανικού Τύπου, «έκλεισε» τη συμφωνία με τους Καταλανούς.

Επισημαίνεται ότι ο δανεισμός του Φάτι δεν θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, καθώς οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν να τον θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του μελλοντικού κορμού της ομάδας. Ο Ισπανός διεθνής έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ως το 2027. Τέλος, η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό του 1 δισ. ευρώ!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!