Ο Τόμας Γουόκαπ έγινε ο πρώτος παίκτης της εθνικής μας που καταφέρνει να μοιράσει περισσότερες από 5 ασίστ σε τρεις συνεχόμενους αγώνες!

Έγραψε ιστορία ο Τόμας Γουόκαπ με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται ως νατουραλιζέ παίκτης, κατάφερε να κάνει ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της Ελλάδας που καταφέρνει να μοιράσει πάνω από 5 ασίστ σε τρία συνεχόμενα ματς.

Η ΕΟΚ σε σχετικό της tweet αναφέρει:

«Ο Τόμας Γουόκαπ είναι ο πρώτος παίκτης της Εθνικής Ανδρών στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει +5 ασίστ σε τρεις συνεχόμενους αγώνες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!