Ο Τόμας Γουόκαπ τόνισε πως αυτές οι νίκες ωριμάζουν την Εθνική Ελλάδας.

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και τόνισε πως αυτές οι νίκες ωριμάζουν την Εθνική Ελλάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Γουόκαπ:

«Δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε ως ομάδα. Εκπροσωπούμε μία χώρα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Συγχαρητήρια γιατί συνεχίσαμε να παλεύουμε, κάναμε όσα μπορούσαμε, μείναμε στο παιχνίδι. Προφανώς οι προσεχείς μας αντίπαλοι δείχνουν καλοί. Έχουμε δει όλους τους αγώνες τους. Έχουμε τους ανθρώπους για να δουν τις λεπτομέρειες, την τακτική.

Πρέπει να παλέψουμε, να είμαστε δυναμικοί. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι μέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα. Δεν βελτιωνόμαστε αν κερδίζουμε με 40, αλλά όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Έτσι ωριμάζεις, έτσι γίνεσαι ομάδα. Μας δίνουν ρυθμό αυτά τα ματς. Ο Ίλι έκανε σπουδαία εμφάνιση, έπαιξε με αυτοπεποίθηση, είχε τον έλεγχο για την Νέα Ζηλανδία. Δεν με νοιάζουν τα στατιστικά και τα ρεκόρ, είμαι ενθουσιασμένος που νικήσαμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!