Ο 31χρονος φόργουορντ των Μπακς, Θανάσης Αντετοκούνμπο, κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών για την Εθνική Ελλάδας.

Ο 31χρονος φόργουορντ των Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας, Θανάσης Αντετοκούνμπο, μίλησε στο “NBA Europe” και κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών για την Εθνική Ελλάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Έλληνας διεθνής συμπεριέλαβε τον αδερφό του, Γιάννη, και τον νυν general manager της ομάδας, Νίκο Ζήση, ωστόσο άφησε εκτός σπουδαία ονόματα όπως ο Νίκος Γκάλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η καλύτερη ελληνική πεντάδα όλων των εποχών; Πολύ δύσκολο να αποφασίσεις, αλλά OK, ας πούμε: Σπανούλης, Παπαλούκας… Θα πάω με τον Νίκο Ζήση. Μετά θα πάω με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον “Baby Shaq”, τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι επιλογές του, φυσικά, δεν έμειναν ασχολίαστες κυρίως λόγω των ονομάτων που ξέχασε αφού πολλοί θεώρησαν πως έπρεπε να συμπεριλάβει ονομάτα θρύλων όπως ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Διαμαντίδης, ο Χριστοδούλου και άλλων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!