Ο Μπεν Σίμονς, λέει ότι θέλει να παίξει για την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον επόμενο χρόνο.

Ο All Star φόργουορντ, Μπεν Σίμονς, λέει ότι θέλει να παίξει για την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον επόμενο χρόνο.

Ο 27χρονος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Όμως, δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σίμονς:

«Ολυμπιακοί; Ναι, 100%,» είπε σε συνέντευξή του στον ιστότοπο Andscape.

«Για μένα, θα παίξω όταν θα είμαι έτοιμος. Δεν υπήρξε πραγματικά στιγμή που να είμαι προετοιμασμένος και έτοιμος σωματικά.
Αλλά του χρόνου, στόχος μου είναι να είμαι στην Ολυμπιακή ομάδα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο γεννημένος στη Μελβούρνη Σίμονς είπε ότι δεν είχε ακόμη ενημερώσει την Basketball Australia για τις προθέσεις του. Μάλιστα, μπορεί να συγχωρέσει τους αυστραλούς φιλάθλους που δεν ενθουσιάστηκαν πολύ με την απόφασή του.

Ο τρεις φορές NBA All Star συχνά δεσμεύεται να παίζει για τη γενέτειρά του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Κύπελλα τα τελευταία εννέα χρόνια και αργότερα αποσύρεται.

Η Αυστραλία, χάλκινη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εάν τερματίσει σε καλύτερη θέση από τη Νέα Ζηλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!