Τους παίχτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρόντινεϊ για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Τσουκαρίτσκι (21:00).

Τους παίχτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρόντινεϊ για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Τσουκαρίτσκι (21:00). Ο Βραζιλιάνος μπακ δήλωσε πως παρά την νίκη στη προηγούμενη αναμέτρηση, ο αυριανός αγώνας δε θα είναι εύκολος ενώ στάθηκε στη βελτίωση που βλέπει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα μετά την είσοδο νέων παικτών στην ομάδα και πως αντιμετωπίζεται το ματς μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα;

“Η ομάδα είναι κάθε μέρα και καλύτερη, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι κάθε μέρα καλύτερη. Χαίρομαι που έχουμε κάνει ένα καλό πρώτο ματς. Έχουμε έρθει εδώ με διάθεση και επιθυμία για να τα δώσουμε όλα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”. ρόντινεϊ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Βρίσκεσαι στην ομάδα από την αρχή με το νέο προπονητή, ποια είναι η εξέλιξη που βλέπεις στην ομάδα, τα νέα στοιχεία;

“Αρχικά να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, σε αυτό τον μεγάλο σύλλλογο. Γνωρίζω τον προπονήτη από την πρώτη μέρα, υπάρχει μεγάλη πρόοδος. Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έρχονται με τις νέες προσθήκες γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Οι παλιοί είναι εδώ για να βοηθήσουν τους νεότερους. Θα χρειαστούμε χρόνο αλλά ξέρουμε πως δεν υπάρχει γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει”

Πρέπει να δείξει κάτι διαφορετικό η ομάδα αύριο σε σχέση με το πρώτο ματς;

“Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και θεωρώ πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!