Αυτοί είναι οι όμιλοι για τις ομάδες που θα δώσουν τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17-32 στο Παγκόσμιο.

Οι ομάδες που δε τα κατάφεραν στη πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους για τις θέσεις 17-32. Αυτοί οι αγώνες κατάταξης γίνονται και για την ιεράρχηση προτεραιότητας εν όψει των προολυμπιακών τουρνουά, αφού πέραν των προαναφερθέντων οκτώ, που θα βρίσκονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερις ακόμη θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τη δωδεκάδα. παγκόσμιο

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στα προολυμπιακά τουρνουά θα πάρουν μέρος 24 ομάδες. Οι πρώτες 16 ομάδες θα είναι αυτές που θα έχουν καταταγεί υψηλότερα στην τελική κατάταξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανεξαρτήτως προέλευσης. Αν, για παράδειγμα, υπάρχουν 10 ομάδες από την Ευρώπη που έχουν καλύτερη κατάταξη από τις υπόλοιπες, τότε και οι 10 ευρωπαϊκές ομάδες θα είναι παρούσες στα Προολυμπιακά τουρνουά. Κάτι που σημαίνει, ότι οι αγώνες για την κατάταξη από τη 17η θέση μέχρι την 32η, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς θα προσφέρει, βάσει κατάταξης, το δικαίωμα σε κάποιες ομάδες να κλειδώσουν τη συμμετοχή τους σε ένα Προολυμπιακό Τουρνουά.

Αναλυτικά οι όμιλοι για τις θέσεις 17-32

13ος ΌΜΙΛΟΣ

Ανγκόλα 1-2

Νότιο Σουδάν 1-2

Φιλιππίνες 0-3

Κίνα 0-3

14ος ΌΜΙΛΟΣ

Αίγυπτος 1-2

Νέα Ζηλανδία 1-2

Ιορδανία 0-3

Μεξικό 0-3

15ος ΌΜΙΛΟΣ

Ιαπωνία 1-2

Πράσινο Ακρωτήριο 1-2

Βενεζουέλα 0-3

Φινλανδία 0-3

16ος ΌΜΙΛΟΣ

Γαλλία 1-2

Ακτή Ελεφαντοστού 1-2

Ιράν 0-3

Λίβανος 0-3

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!