Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε η εθνική ενώ τόνισε πως όλη η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία.

Ο Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας με 83-74 και πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, στάθηκε στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε η εθνική ενώ τόνισε πως όλη η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το πιο σημαντικό είναι πως μπήκαμε στο ημίχρονο καθαρίσαμε το μυαλό μας και πως να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Βγάλαμε αυταπάρνηση. Όλοι έδωσαν ενέργεια. Το εύκολο είναι να δείχνουμε το λάθος σε κάποιον, το δύσκολο να τον υποστηρίζουμε».

Για το παιχνίδι με τη Λιθουανία που ακολουθεί την Παρασκευή:

«Δεν βάζουμε ταμπέλες, ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα πάμε να παλέψουμε. Προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα σου που είναι ένα βάρος αυτό. Είναι 40 λεπτά αγώνα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!