Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και αφιέρωσε τη νίκη σε όλους τους Έλληνες.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και αφιέρωσε τη νίκη σε όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

«Εγώ θα πω ότι είμαι περήφανος για το δεύτερο μέρος, τα παιδιά που ξεκίνησαν έδωσαν το ρυθμό, παίξαμε στο όριο του φάουλ σταματήσαμε να διαμαρτυρόμαστε στους διαιτητές και κοιτάξαμε τον εαυτό μας, κάναμε μια καλή εμφάνιση, όλη η Ελλάδα μαζί. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι εδώ γιατί είναι συγκινητικό να βρίσκεσαι στη Μανίλα και να βλέπεις τόσους Έλληνες εδώ».

Για το ματς με τη Λιθουανία και το Μαυροβούνιο και το 2/2:

«Την Παρασκευή πρώτα το ματς με τη Λιθουανία καθώς για να κάνουμε το 2/2 πρέπει να πάρουμε πρώτα το πρώτο ματς. Τώρα να ξεκουραστούμε. Έχουμε δώσει τρία ματς σε έξι μέρες. Να έχουμε καλή αποκατάσταση, όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα να τα αφήσουμε στο παρελθόν και να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα τι θα γίνει».

Για το παιχνίδι του και την στατιστική του:

«Η στατιστική είναι στατιστική, είμαι χαρούμενος που είμαστε στην επόμενη φάση. Χαρούμενος που ο κόσμος που είναι εδώ και ο κόσμος στην Ελλάδα λίγο πιο χαρούμενος. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή και το ματς με την Λιθουανία».

Και όλα αυτά με πολλές απουσίες:

«Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και τα παιδιά. Έχουν γίνει θυσίες για να είμαστε εδώ. Είμαστε 11 με την ατυχία του Ντίνου μια μέρα πριν την έναρξη του τουρνουά, έχουμε παίξει τρία ματς σε έξι μέρες. Προσπαθούμε να κάνουμε περήφανο τον κάθε Έλληνα. Αν είσαι 15 πόντους πίσω σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσεις είναι δύσκολο να βρεις την ηρεμία για να παίξεις τόσο καλά και να μπορέσεις να κερδίσεις».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τη συνέχεια της διοργάνωσης και τους επόμενους δύο αγώνες:

«Λιθουανία, πρώτα απ’ όλα. Μάλλον αρχικά σήμερα το βράδυ ξεκούραση, αύριο αποκατάσταση, τα κορμιά μας να είναι έτοιμα για την Παρασκευή. Και οι έντεκα να κάνουμε έξτρα προσπάθεια για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να το φοβηθούμε».

Για το παιχνίδι του και το ρεκόρ που έκανε:

«Δεν παίζει ρόλο το ρεκόρ μου. Η πρόκριση μετράει».

Για το τι είπαν στο ημίχρονο:

«Να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Ασχολούμασταν με τους διαιτητές στο πρώτο μέρος. Η Νέα Ζηλανδία έπαιζε σκληρά στο πρώτο μέρος, μας έβγαλαν εκτός συγκέντρωσης. Είπαμε πως πρέπει να εμπιστευτούμε το μπάσκετ μας, να παίξουμε σκληρά, στο δεύτερο μέρος θεωρώ πως παίξαμε σκληρότερα απ’ αυτούς».

Για το που αφιερώνει τη νίκη:

«Σε όλους τους Έλληνες είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει. Τόσος κόσμος στο γήπεδο. Τόσα μηνύματα αγάπης και είναι μια εποχή που η αγάπη μοιράζεται δύσκολα. Ελπίζω η προσπάθεια που κάνουμε να τους δίνει λίγο χαρά. Όταν βλέπεις τόσο κόσμο εδώ, κοιτάς την κερκίδα, είμαστε όλοι μαζί. Να δώσουμε και την ψυχή μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!